16 oktober 2011

Hemma!

Idag efter ronden hade läkarna beslutat sig för att vi skulle stanna tills imorgon, enbart för att de vill ha en till vikt på Milton.. Men jag stod på mig och sa att jag ville hem idag, och så fick det bli. Så istället ska vi dit imorgon för ett åter besök och Milton ska vägas igen så han inte gå upp för mycket i vikt, för i så fall kommer han behöva mer vätskedrivande..

Men det känns jätte skönt att komma hem.. Tindra visar även att hon är en stolt stora syster, hon är inte alls svartsjuk eller någonting..Jag hoppas att det håller i sig.. :)
Fast i kväll har Tindra inte alls varit på humör, näsan rinner och hon verkar ha ont i sina tänder så humöret är inte på topp, lilla stackaren..

Imorgon ska vi ut i trädgården och hålla på, för den ser förjävlig ut rent ut sagt.. Och syskonvagnen ska även provköras för första gången! =)

2 kommentarer:

  1. Åhhhh, så skönt att få komma hem!!! Förstog att du stog på dig och ville åka hem efter närmare 12 veckor på sjukhuset. Kommer fortsätta kika in i bloggen och ser fram emot bilder på Milton i hemmiljö!

    SvaraRadera