24 oktober 2011

ARG!

Just nu är jag så förbannad! Har fått hem papper från Trygg Hansa där de vill att vi ska fylla i en massa som hände Milton under tiden på sjukhuset, alla mediciner han har fått, behandlingar och andra komplikationer som dök upp! Fan!
Det är ju hur mycket som helst, så det blir att ringa Neo och be dom hjälpa mig fylla i papperna! Hoppas att försäkringen går igenom! =(

Nog om de tråkigheterna, i lördags var vi på återbesök på neo för att träffa läkaren och ta nya prover på Milton! Alla proverna va bra fast han fortsätter som vanligt att öka för mycket i vikt. Men de valde att inte ge honom vätskedrivande för han är inte så svullen och mår så pass bra ändå! Så nu behöver vi inte åka till neo för fler återbesök!! Så himla skönt!

De senaste dagarna har vi varit ute i trädgården och fixat lite, det är mycket som måste göras nu när trädgården är här! Längtar tills allt bli färdigt, vilket känns som en evighet bort!

De på Bvc skulle även kommit hit idag på hembesök för att väga Milton, fast de dök aldrig upp, och de hörde inte av sig eller någonting! :/ Så får ringa dit imorgon också och fråga vart de tog vägen!

Lilla Miltno sover så gott!


Måla med fingerfärg!

Kladdmaja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar