5 oktober 2011

Bakslag!!

Idag har Milton blivit sämre, han har haft jätte många pulsdippar, har inte ens en aning om hur många det har varit för det har larmat nästan hela tiden känns det som.. En utav gångerna blev hela han helt blå! Det var verkligen jätte hemskt!! =( Just då satt han hos Janne och sköterskan fick lyfta upp honom och hjälpa honom att komma igång med andningen igen.. Det var nog det värsta jag har varit med om.. man blev verkligen livrädd och visste inte vad man skulle göra!

Anledningen till att det har varit så är en infektion i kroppen, så det har tagits en massvis med prover idag.. Fast än så länge vet de inte var infektionen sitter men de har tagit en urin odling och ikväll ska de röntga hans lungor..
Han får nu antibiotika, så håller tummarna för att han snart bli bättre!! :(

Här är vår stackars gosse som tyvärr fick sätta nålen i huvudet, då alla andra blodkärl i kroppen sprack.. De försökte sticka han på sex olika ställen med det gick inget vidare..

2 kommentarer:

  1. Tänkter på er! Kraam Hanna

    SvaraRadera
  2. fy fan :( att se sitt barn bli blå e det värst som kan hända :( alex blev blå en gång oxå på neo jag fick en chock och stört lipade tänker på er hela tiden hoppas allt blir bra kramar om er alla :) // Natta o Fidde

    SvaraRadera